Η μικρή Μαρκέλλα

Ναρκωτικές ουσίες ανιχνεύθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαρκέλλας, της οποία η υπόθεση απαγωγής σόκαρε το πανελλήνιο.


Το μεσημέρι της Τρίτης, γνωστοποιήθηκε ότι στον οργανισμό της 10χρονης ανιχνεύθηκαν δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών (ψυχοτρόπων ουσιών). Ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επικαλούμενο πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η μία ουσία παραπέμπει σε ηρεμιστικά χάπια και η δεύτερη σε κοκαΐνη. Πρόκειται για συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών -το λεγόμενο «speedball»- τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην ανήλικη, η οποία εντοπίστηκε το Σάββατο σχεδόν 48 ώρες μετά την απαγωγή της, προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι οι αρχές, που ερευνούν την υπόθεση απαγωγής, ψάχνουν να απαντήσουν στο εάν οι δράστες γνώριζαν την αντικρουόμενη επίδραση των ναρκωτικών και εάν αυτό συμβαίνει, μήπως αποκαλύπτει κάτι για το κίνητρο της αρπαγής.

Πάντως, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πηγές των διωκτικών αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.