Η 34χρονη Ιωάννα, το σημείο της επίθεσης και η 35χρονη που προσήχθη

Νέοι διάλογοι με μηνύματα που έστελνε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Οπως αποκαλύπτουν μηνύματα, η 35χρονη, που κρίθηκε προφυλακιστέα, προσπαθούσε να σιγουρευτεί ότι η Ιωάννα δεν είχε επαφές με τον 40χρονο άνδρα. Οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν συνολικά στο messenger 11 φορές. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 7 Ιανουαρίου, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της 35χρονης με την Ιωάννα
Στις 28 Ιανουαρίου του 2019 ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Κατηγορούμενη: Ελα κοριτσάκι καλημέρα είσαι καλά;
Ιωάννα: Ναι κοριτσάκι μου, μια χαρά, εσύ; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά τα πράγματα με τον άλλο.
Κατηγορούμενη: Καλά κι εγώ ρε Ιωάννα, έτσι λέω. Για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;
Ιωάννα: Οχι, όχι. Θα στο έλεγα αν ήταν.
Κατηγορούμενη: Εντάξει, ξέρεις πώς σε ρωτάω. Σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.
Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Στις 5 Ιανουαρίου του 2019 έχει καταγραφεί ο παρακάτω διάλογος:

Ιωάννα: Χρόνια πολλά, καλή χρονιά κοριτσάκι
Κατηγορούμενη: Ολα καλά με το γνωστό θέμα, είχαμε τίποτα;
Ιωάννα: Οχι αφού ξέρεις πώς μιλάμε εμείς.
Κατηγορούμενη: Είπα μήπως, ΟΚ κοριτσάκι φιλιά
Η τελευταία επικοινωνία θύματος-κατηγορούμενης ήταν στις 7 Ιανουαρίου, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας
35χρονη: Κορίτσι χρόνια σου πολλά, ό,τι ποθείς.
Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ και εσύ το ίδιο, καλή χρονιά.
35χρονη: Επίσης, φιλιά.
Οι διάλογοι του 40χρονου με την κατηγορούμενη
Ο 40χρονος με την Ιωάννα είχε μόλις τρεις επικοινωνίες μέσω Messenger: η 1η επικοινωνία είναι στις 26 Νοεμβρίου του 2018, η δεύτερη στις 18 Ιουλίου του 2019 και η τελευταία στις 19 Ιουλίου του 2019.
Στις 18 Ιουλίου ο 4οχρονος με την κατηγορούμενη, είχαν τον εξής διάλογο:
40χρονος: Καλημέρα, που χάθηκες; Πως είσαι; Όλα καλά εύχομαι.
Ιωάννα: Όπα! Όλα καλά, εσύ; Η Ε… τι κάνει;
40χρονος: Όπα όπα, καλά είναι. Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πως είναι. Δεν είχαμε ποτέ κάποια σχέση με την έννοια που μπορεί να έχεις καταλάβει, καθώς λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία 1-2 χρόνια δε μπορώ τις δεσμεύσεις, γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής, οπότε δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί, αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω αλλά οκ. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια…

Στο τελευταίο μήνυμά του, στις 19 Ιουλίου ο 40χρονος γράφει στην κατηγορούμενη:


40χρονος: «Καλημέρα σας με χαμόγελο και υγεία. Καλή δουλειά»
34χρονη: ....
Η 35χρονη, όπως αποκαλύπτουν στοιχεία που έρχονται στο φως, φαίνεται να είχε εμμονή με την Ιωάννα. Στο κινητό της βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα printscreen από εταιρείες ραδιοταξί που είχε αποθηκευμένο στο τηλέφωνό της, μία φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας στο Μοσχάτο (η οποία ήταν αποθηκευμένη στη συσκευή της κατηγορούμενης). Η εικόνα από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες από γείτονες της 34χρονης που υποστήριξαν ότι είχαν δει τη γυναίκα έξω από το σπίτι της Ιωάννας τον περασμένο Ιανουάριο και της είχε στήσει ενέδρα τέσσερις φορές.

Η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι είχε, επίσης, printscreen από την εφαρμογή του GPS Τracker που φέρεται να είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ διαθέτουν στοιχεία και από την έρευνα αγοράς που είχε κάνει για να το αποκτήσει. Εκτιμάται, η 35χρονη κατηγορούμενη φαίνεται να έβαλε GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να παρακολουθεί εάν επισκέπτεται τον 40χρονο.

Επίθεση με βιτριόλι: Απειλεί με μηνύσεις ο 40χρονος
Την ώρα που οι αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι δεν έχουν τέλος, ο 40χρονος, που παρουσιάστηκε ως το «μήλον της έριδος», βρίσκεται σε σοκ. Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας, δήλωσε ότι ο άντρας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ενώ επανέλαβε ότι ο πελάτης του είχε περιστασιακή σχέση με την 35χρονη και όχι δεσμό.

«Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός» τόνισε και επεσήμανε πως «ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.