Το NBA δεν είναι μπάσκετ»: Βαριά Κουβέντα ή Σκληρή Αλήθεια;
Η οριστικοποίηση του προγράμματος για το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA έχει μείνει, καθώς ήδη έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία επανέναρξης.


Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από το Ορλάντο στις 31 Ιουλίου, με τις 22 ομάδες που συμμετέχουν να διεκδικούν τις 16 θέσεις των πλέι οφ. Αυτό που δεν είχε διαρρεύσει ως τώρα ήταν οι ημερομηνίες για τα πλέι οφ, τα οποία όπως φαίνεται θα αρχίσουν στις 18 Αυγούστου, αφού πρώτα, το προηγούμενο διήμερο (16-17 Αυγούστου) θα γίνουν τα δύο ματς μεταξύ του 8ου και του 9ου των δύο περιφερειών, για να βγουν τα τελευταία εισιτήρια για την φάση των «16» των πλέι οφ (προκρίνονται οι 7 πρώτοι από κάθε περιφέρεια).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώτος γύρος των play off του NBA θα αρχίσει στις 18 Αυγούστου, ενώ την 1η Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν οι αγώνες του δεύτερου γύρου. Θα ακολουθήσουν οι τελικοί των δύο περιφερειών στις 15 Σεπτέμβρη και 30 Σεπτέμβρη θα γίνει το τζάμπολ στον πρώτο τελικό της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Οκτωβρίου, αν η σειρά των τελικών πάει σε επτά ματς. Η επόμενη σεζόν θα αρχίσει την 1η Δεκέμβρη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.