Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ο Δήμος Αλίμου καλωσορίζει τα τρία λεωφορεία της νεοσύστατης Δημοτικής Συγκοινωνίας! Στον ανοιχτό χώρο της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, και με όλους τους παρευρισκομένους να φορούν τις μάσκες τους, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εγκαινίασε και παρέδωσε στο επιβατικό κοινό τα ολοκαίνουργια μίνι λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, που θα εξυπηρετούν το κοινό δωρεάν. Δύο γραμμές, η Γραμμή 10 και η Γραμμή 20, θα ενώνουν τις γειτονιές της πόλης μεταξύ τους και με το ΜΕΤΡΟ Αλίμου.

Ο Δήμαρχος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια επίμονης δουλειάς, εγκρίσεων, οργάνωσης, μέχρι και ειδική νομοθετική ρύθμιση για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και να είναι έτοιμη για λειτουργία η Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου. Τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ και ότι επιτέλους αποκτάνε συγκοινωνία περιοχές όπως ο παλαιός Άλιμος, κάτι που ήταν αίτημα των κατοίκων χρόνια τώρα.

Τα τρία λεωφορεία που θα εκτελούν τα δρομολόγια είναι οχήματα υπερσύγχρονα, με συστήματα ασφαλείας τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.