Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα φύγει στις 22:30 από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία για την COVID-19.

Σε tweet του αναφέρει ότι αισθάνεται καλά και μάλιστα ανακοίνωσε το εξιτήριο του λέγοντας ότι αισθάνεται καλύτερα απ' ότι πριν 20 χρόνια.

«Μην φοβάστε τον κορονοϊό. Μην τον αφήσετε να επιβληθεί στη ζωή σσας. Έχουμε εξελιχθεί υπό την Προεδρία του Τραμπ, έχουμε κάποια εξαιρετικά φάρμακα αλλά και γνώση. Νιώθω καλύτερα απ' ότι πριν 20 χρόνια», αναφέρει στο tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου λαμβάνει θεραπεία για την Covid-19 και να κάνει μια σύντομη βόλτα με αυτοκίνητο, μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχτηκε ότι θέτει τον ίδιο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα όχημα ασφαλείας για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», έγραψε στο Twitter.

Νωρίτερα ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλεϊ, είχε ανακοινώσει ότι θα προβεί σε λίγο, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, σε νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας του πρόεδρου, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ μετά από θετική διάγνωση του με την Covid-19.

«Η υγεία του συνεχίζει να βελτιώνεται», δήλωσε ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, σημειώνοντας ότι η απόφαση για πιθανό εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα σήμερα Δευτέρα».