Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 70 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Παναγιώτης Καπετανέας. 

Ο Παναγιώτης Καπετανέας δραστηριοποιήθηκε στα τοπικά δρώμενα 11 συνεχόμενα χρόνια, κατά το μεγαλύτερο μέρος στον πρώην Δήμο Βάρης, όπου το 2003 εξελέγη στην αντιπολίτευση, ενώ το 2007 εκλέχτηκε Δήμαρχος Βάρης. Στον ενιαίο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετείχε την περίοδο 2010-2014 ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ενώ στις εκλογές του 2014 δεν πολιτεύτηκε.

  Η κηδεία του εκλιπόντος τέως Δημάρχου θα γίνει την Πέμπτη 12.00 μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφάσισε η κηδεία να πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη.

    Για την απώλεια του Παναγιώτη Καπετανέα ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Η πόλη μας πενθεί σήμερα την απώλεια ενός τίμιου υπηρέτη της. Ο Παναγιώτης Καπετανέας εκτέλεσε τα καθήκοντα του με εντιμότητα, συνέπεια και εργατικότητα και η θητεία του ήταν ιδιαίτερα ευεργετική για την πόλη. Εκ μέρους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.