«Το τελικό ξεκαθάρισμα» - Το νέο βιβλίο του Γιάννη Μπελενιώτη 

που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία


«Το τελικό ξεκαθάρισμα»  είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Γιάννη Μπελενιώτη, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία. Πρόκειται για μυθιστόρημα με υπόθεση που εστιάζει στα παρασκήνια της πολιτικής και εκτυλίσσεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.


«Ο Παπανικολάου ρούφηξε τον καφέ του και έφυγε βιαστικά για την Αγία Σοφία. Ανέβηκε τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, χαζεύοντας μικρά μουσικά σχήματα να γρατζουνούν χορδές και νεαρές παρέες στα παγκάκια με πλαστικά ποτήρια καφέ στα χέρια να γελούν. Παρά το αισιόδοξο σκηνικό το άγχος κυρίευε τα μέσα του για το πού μπορεί να οδηγούσε αυτή η υπόθεση, που όσο προχωρούσε του θύμιζε συνωμοτικό θρίλερ».

                                                                                                

Βιογραφικό


Ο Γιάννης Μπελενιώτης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ, του τμήματος Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών. Είναι CEO και CO Founder της εταιρείας My Company Projects, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, της μηχανικής μάθησης, της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Παράλληλα αναπτύσσει δράση στα ευρωπαϊκά και ερευνητικά προγράμματα.  Είναι ιδρυτικό μέλος του think tank Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης ( ΕΛ.Ι.Ν.Ε.Κ.Α), το οποίο διοργανώνει το ετήσιο “Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης”, σεμινάρια και ημερίδες. Aρθρογραφεί τακτικά στον ηλεκτρονικό τύπο. 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.