Διαδικτυακή ομιλία - παρουσίαση με θέμα «Ανακύκλωση και Τέχνη» διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης το πρωί της  Τετάρτης 4 Νοεμβρίου. Ομιλητής ήταν ο καλλιτέχνης  Χρήστος Κοντόπουλος Χρήστος και το αντικείμενο της ομιλίας του ήταν ο ιδιαίτερος τρόπος ανακύκλωσης που

χρησιμοποιεί και μετατρέπει άχρηστα -για άλλους- πράγματα σε έργα τέχνης. Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Τσόλας, καθώς η εκδήλωση απευθυνόταν κατά κύριο λόγο στους μαθητές των σχολείων της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Κοντόπουλος διέθεσε στον Δήμο δωρεάν τις δημιουργίες παρουσίασε.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η ανακύκλωση βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, με αυτή τη λογική έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις ενημέρωσης, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, αλλά κυρίως στους νέους. Χάρη στον κ. Κοντόπουλο παρουσιάσαμε προς τους μαθητές της πόλης, μια άλλη δυνατότητα ανακύκλωσης, που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα και την τέχνη. Για αυτό τον ευχαριστώ πολύ, όπως και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργο Τσόλα και όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση. Συνεχίζουμε με δράσεις και πρωτοβουλίες αξιοποιώντας την τεχνολογία παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.