Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του Δήμου Αλίμου (σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.) συνεχίζει το έργο του και μέσα στην πανδημία και οργανώνει τον 2ο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων ευαισθητοποίησης, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σε ζητήματα που αφορούν στην ψυχική υγεία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ του Κέντρου Πρόληψης Αλίμου.

Έναρξη, γνωριμία, συμβόλαιο

Κρίσεις πανικού : «Κάπου υπάρχει ο φόβος μου μα εγώ δεν ξέρω πού…

Συναισθηματικές εξαρτήσεις και εξαρτητικές σχέσεις : «Παραδέξου το! Η ζωή σου θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς εμένα…»

Πένθος και Απώλεια : «Τις πιο σκοτεινές νύχτες τα αστέρια είναι φωτεινότερα»

Κατάθλιψη : Ένας εγκλωβισμένος Θυμός

Ψυχοσωματικά Συμπτώματα : Σώμα και Συναίσθημα

Η έναρξη θα γίνει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10:00 – 12:00 το πρωί και θα διαρκέσει για 6 συνεχόμενες συναντήσεις την ίδια ημέρα και ώρα έως τις 2 Μαρτίου 2021.

Συντονιστής του Σεμιναρίου είναι ο κος Νίκος Οικονομόπουλος, Ψυχολόγος-Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης.Το σεμινάριο αναφέρεται αποκλειστικά σε κατοίκους του Δήμου Αλίμου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 άτομα. Η παρουσία είναι υποχρεωτική με ανοιχτή κάμερα και για τις έξι ενότητες.

Για συμμετοχές και οποιαδήποτε πληροφορία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αλίμου στο τηλέφωνο: 2109850339. Ώρες επικοινωνίας : 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή ή ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: keprageaalimos@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.