Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 136 οικογένειες των κάτωθι προϊόντων:

Κοτόπουλο νωπό

Μήλα (συσκευασία 1kg)

Πορτοκάλια (συσκευασία 1kg)

ενώ στην προετοιμασία και διανομή συμμετείχαν και εθελοντές. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών  που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συμμετέχουμε τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους Δήμους στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του  Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, ώστε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Όπως αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και συνεργασία για να συμπαρασταθούμε σε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες. Ευχαριστώ τους εργαζομένους και τους εθελοντές που φροντίζουν κάθε φορά να υλοποιείται αυτή η δράση».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.