Τις βαθιές πληγές της «Μήδειας» προσπαθεί να θεραπεύσει ο Δήμος Διονύσου, στο πλαίσιο μιας συνεχούς υπερπροσπάθειας, με ένωση δυνάμεων και συνεργασία, για την πλήρη επαναφορά της περιοχής μας στην κανονικότητα, το συντομότερο δυνατό, και πάντως πριν από τον ερχόμενο Ιούνιο.

Χιλιάδες τόνοι κορμών και κλαδιών βρίσκονται σε δρόμους και εκτάσεις του Δήμου μας, μετά το πρωτοφανές φαινόμενο της ταυτόχρονης πτώσης χιλιάδων δένδρων.

Όλα τα συνεργεία (Δήμου, Περιφέρειας και ιδιωτών) εργάζονται ασταμάτητα σε πολλαπλές βάρδιες, με καλαθοφόρα οχήματα, φορτωτές- JCB, Bobcat, αρπάγες, φορτηγά και αλυσοπρίονα, πραγματοποιώντας καθημερινά πάνω από 200 δρομολόγια.

Στην επιχείρηση απομάκρυνσης δέντρων και κορμών, ζητούμε τη συνεργασία και υπομονή όλων των πολιτών.

Οι πολίτες που κλαδεύουν και καθαρίζουν τις αυλές τους από τα πράσινα απορρίμματα, μετά το πρωτοφανές φαινόμενο,  θα πρέπει να τα εναποθέτουν με τέτοιο τρόπο που να μην παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και ελεύθερη πρόσβαση.

Επίσης, θα πρέπει για την ασφάλειά τους να πραγματοποιήσουν έλεγχο στις αυλές των σπιτιών τους για επικίνδυνα κλαδιά και στη συνέχεια να προβούν στην κοπή τους. Για την κοπή των κλαδιών δεν απαιτείται άδεια.

Ο πλήρης καθαρισμός του Δήμου μας και η απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων και κλαδιών απαιτεί τη συστράτευση όλων.

Σας θέλουμε συμμάχους στη μεγάλη προσπάθεια αποκατάστασης της φυσικής καταστροφής στο Δήμο μας, που επιβάλλεται να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.