Η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την υλοποίηση του κύκλου διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία». Πρωτοτυπία των διαδικτυακών αυτών εκδηλώσεων είναι πως παρέχεται άμεσο «ψηφιακό βήμα» στους πολίτες για υποβολή γραπτών ερωτήσεων προς τον εκάστοτε ομιλητή, καθώς οι ομιλίες προβάλλονται αποκλειστικά στη σελίδα της Γραμματείας στο Facebook. Παράλληλα, υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από πιστοποιημένο διερμηνέα, για να είναι προσβάσιμες σε όλους τους συμπολίτες μας. 

Στόχος των διαδικτυακών ομιλιών είναι να απαντούν σε καίρια ζητήματα της Κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως κεντρικοί ομιλητές προσκαλούνται άνθρωποι που έμπρακτα δίνουν λύσεις, μιλούν με την Κοινωνία, κόβουν γόρδιους δεσμούς. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν εκτός από πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, της εφαρμοσμένης επιστήμης, του επιχειρείν κ.α.

Η επόμενη διαδικτυακή ομιλία, με τίτλο «Η νέα στρατηγική προβολής της χώρας ως τουριστικού προορισμού 12 μηνών στην μετά COVID εποχή» θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 17 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να χαρτογραφήσει τη στρατηγική τουριστικής προβολής της χώρας μας μετά τον COVID-19. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Στεργίου και ο Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Φιορεντίνος

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει 
ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. κ. Νίκος Παγώνης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.