Το Πράσινο Ταμείο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Greek LIFE Task Force, σε συνεργασία με το Skywalker.gr  για τη δέσμη πρωτοβουλιών GRBossible, που υποστηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, συνδιοργανώνουν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 Διαδικτυακή Θεματική Ημερίδα με τίτλο: «Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Προκλήσεις για βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος». Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).


Η εκδήλωση διακρίνεται σε 4 επιμέρους ενότητες. Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστεί ο ρόλος των διοργανωτών σχετικά με το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE, καθώς και ευκαιρίες και εργαλεία για την χρηματοδότηση των ΜΜΕ. Στη δεύτερη ενότητα θα παρουσιάσουν τους άξονες προτεραιότητάς τους πιθανές συγχρηματοδοτικές πηγές, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους για ενίσχυση των Δικαιούχων έργων LIFE. Στην τρίτη αποτυπώνονται οι σύγχρονες τάσεις στην αγορά με έμφαση στην κοινωνική καινοτομία και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες προσανατολισμένες στην προστασία του περιβάλλοντος. Τέλος, θα παρουσιαστούν εμβληματικά έργα LIFE που εστιάζουν σε εμπορικά αξιοποιήσιμα αποτελέσματα και συνδέονται με σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Επισυνάπτονται, προς ενημέρωσή σας και ανάρτηση, το δελτίο τύπου, η ατζέντα και η αφίσα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://bossible.gr/online-talk/online-hmerida-life-kai-mikromesaies-epixeiriseis

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.