Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή για τον Μάρτιο του 2021 σε συνολικά 143 οικογένειες των κάτωθι προϊόντων :

ζυμαρικά (500 gr)

άρτος  (450 gr)

γραβιέρα (250gr)

μέλι (500gr)

καρότα (1kg)

πατάτες (1kg)

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών  που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και για αυτό τον μήνα είχαμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά, μέσα από τη συμμετοχή στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και τη χρηματοδότηση του  Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο της πανδημίας, η συμμετοχή μας σε αυτά τα προγράμματα είναι ακόμη σημαντικότερη. Ως Δήμος συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και συνεργασία για να συμπαρασταθούμε σε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.