Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: “ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΓΕΦΥΡΑ 2” την Παρασκευή 23 Απριλίου. 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης.

Χαιρετισμό, απεύθυνε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος ΄’έκανε λόγο για την χρησιμότητα του συγκεκριμένου προγράμματος και την «ανάσα» που θα αποτελέσει για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν σε αυτό.

Ο κ. Κουρμούσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανέπτυξε θέματα που αφορούν, 

Δικαιούχους και κριτήρια επιλεξιμότητας

Διαδικασία Αίτησης

Ποσοστά Κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Παράλληλα, απάντησε σε ερωτήσεις τόσο του Προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλη Ζορπίδη, όσο και συμβούλων.

Στην τηλεδιάσκεψη χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Α΄ αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανάστάσιος Καπνοπώλης, όπως και ο Ά αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Στέφανος Αποστολίδης.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.