Από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη την ίδια ημέρα, για να μιλήσουν για τη μεταγραφή του Ερλινγκ Χάαλαντ.

Ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του 20χρονου Νορβηγού διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλφ Ίνγκς Χάαλαντ, προσγειώθηκαν στην Καταλονία σήμερα το πρωί για να μιλήσουν με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες και ήταν η πρώτη επαφή για να κατανοηθεί η σκοπιμότητα του εγχειρήματος και να τεθούν τα θεμέλια για μια διαπραγμάτευση για μεταγραφή του «μπόμπερ» της Μπορούσια Ντόρτμουντ στους «μπλαουγκράνα».

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Ραϊόλα και ο πατήρ Χάαλαντ μετέβησαν στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου έφτασαν μετά το γεύμα για να συναντήσουν τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cope. 

Η... δημοπρασία για τον ποδοσφαιριστή έχει ήδη ξεκινήσει, και περιλαμβάνει επίσης τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ωστόσο, ο σύλλογος του Χάαλαντ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, δεν μένει στο να παρακολουθεί: ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Τσορκ, επανέλαβε την πρόθεση να διατηρηθεί ο Σκανδιναβός επιθετικός στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Ο Χάαλαντ έχει ήδη σκοράρει 33 γκολ σε 31 παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους» φέτος.

Επιπλέον, όπως τονίζει η «Mundo Deportivo», το ταξίδι των εκπροσώπων του Χάαλαντ θα συνεχιστεί, αφού αναμένεται να ταξιδέψουν και στο Λονδίνο για επαφές με τους εκπροσώπους των κορυφαίων ομάδων του Νησιού, ανάμεσα στους οποίους είναι η Γιουνάιτεντ, η Σίτι και η Λίβερπουλ.

Βέβαια, από την πλευρά της, η επίσημη Ντόρτμουντ τονίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά, σύμφωνα με όσα γράφονται δεξιά και αριστερά, θα τον παραχωρούσε με μια πρόταση κοντά στα 180 εκατ. ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.