«Γκρίνια» επικρατεί στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση Φουρθιώτη καθώς φαίνεται ότι αρκετοί πιστεύουν πως έχει γίνει μεγάλη ζημιά και πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Αυτές τις εξηγήσεις, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την υπόθεση των αστυνομικών φρουρών που είχε ο τηλεπαρουσιαστής, θα δώσει την Παρασκευή ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ομως, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος ζήτησε την πλήρη διευρεύνηση της υπόθεσης του Μένιου Φουρθιώτη, λέγοντας ευθέως ότι «ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα στη Βουλή.

Περιμένω και κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επισήμανε ακόμα ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες για την προσπάθεια του Μένιου Φρουρθιώτη να εξαπατήσει το δημόσιο και να εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα Συν-Εργασία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισεακόμα ότι περιμένει απαντήσεις από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τον αριθμό των αστυνομικών και τα μέσα που είχαν διατεθεί για την προστασία του Μένιου Φουρθιώτη αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί πως επρόκειτο για ακατανόητη και χαριστική προστασία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για την εισβολή του Μένιου Φουρθιώτη με μπράβους στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του παρουσιαστή στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, είπε ότι δεν του έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο όπως και στη συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών όλων των παρατάξεων.

Ακόμη, ο Νικήτας Κακλαμάνης στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση που δέχεται σφοδρά εσωκομματικά πυρά και έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Μαξίμου γιατί επέλεξε να μιλήσει στο Documento και όχι σε κάποιο φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση ΜΜΕ. Όπως είπε, πιστεύει ότι ο Γιάννης Βρούτσης επέλεξε αυτή την εφημερίδα γιατί είχε ως κύριο θέμα την υπόθεση Φουρθιώτη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.