Στα πλαίσια της συνάντησης με τον Αμερικάνο Πρέσβη κ. Τζέφρι Πάιατ, ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Κωνσταντάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Είχα την τιμή να συναντηθώ για δεύτερη φορά, μετά από πρόσκλησή του, με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Τζέφρι Πάιατ στην οικία του, όπου και συζητήσαμε, για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την μεγάλη επένδυση που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο κ. Πάιατ με διαβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης εταιρίας Mohegan Gaming & Entertainment για την επένδυση στο Ελληνικό παραμένει ισχυρό ενώ παράλληλα η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην ανέγερση του Μεγάρου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων στο πρ. Αεροδρόμιο.

Το Μέγαρο που αποτελεί ένα μεγάλο όραμα της διοίκησής μας, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελληνική ομογένεια της Αμερικής, και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους της ομογένειας, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την ανέγερση και λειτουργία του Μεγάρου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.