Δίωρη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη είχε αντιπροσωπεία της UEFA αποτελούμενη από τους Κέβιν Λαμούρ (αναπληρωτής γενικός γραμματέας), Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών) και Μάριο Γεωργίου (υπεύθυνος εθνικών ομοσπονδιών).


Σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην πλήρη εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης. Ο κ. Λάκοβιτς, επιπλέον, μετέφερε ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς η χώρα μας ήταν από τις πρώτες που στήριξε αμέσως τη συνομοσπονδία στο πρόσφατο ζήτημα με την επιχειρούμενη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League.


Συνάντηση σε άριστο κλίμα με @UEFAcom Με αν.γεν.γρ. Κέβιν Λαμούρ & Διευθ. Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς, συνεργαστήκαμε για πλήρη εφαρμογή Ολιστικής Μελέτης. Ευχαρίστησαν @PrimeministerGR για άμεση στήριξη Ελλάδας στο θέμα @SuperLeagueES_ Συνεχάρησαν για αθλητική μεταρρύθμιση
🙏
Image
13
Share this Tweet

Παράλληλα, ο κ. Λάκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια για την πρόοδο της αθλητικής μεταρρύθμισης σε θέματα:καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων μέσω της λειτουργίας της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας.

καταπολέμησης του ντόπινγκ με την κύρωση του αναθεωρημένου Κώδικα του WADA και την πρόοδο που έχει κάνει η χώρα μας στις σχέσεις της με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ.

χρηματοδότησης του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέσω της αλλαγής στον τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

λειτουργίας του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, με την καταγραφή των νόμιμων και ενεργών ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας, τη διαφανή συγκρότηση των εκλογικών καταλόγων μέσω του Μητρώου και τη χρηματοδότησή τους για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.


Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.