Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 148 οικογένειες τα κάτωθι προϊόντα:

 • κολοκυθάκια  ( συσκευασία 1 κιλό)

κοτόπουλο νωπό

ντομάτες  (1 κιλό)

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών  που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη δυνατότητα για άλλον ένα μήνα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά μέσα από τη συμμετοχή στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα, κάθε πηγή χρηματοδότησης και κάθε συνεργασία, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα προστασίας και να στηρίξουμε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.