Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά έναν συνεργάτη ετών, μα πάνω από όλα έναν πολύ σημαντικό φίλο, τον Άγγελο Πασαλίδη που έφυγε αιφνίδια από την ζωή απόγευμα Σαββάτου 08 Μαΐου, σε ηλικία 49 ετών.

Ο Άγγελος Πασαλίδης ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών.

Ενεργός από το 1994 στον χώρο του real estate με  συνδικαλιστική δράση που ξεκινά το 2008. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, ενώ από το 2011 υπήρξε μέλος και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Το θετικό αποτύπωμα που αφήνει στον κλάδο των μεσιτών και γενικότερα στους επαγγελματίες μεγάλο, όπως μεγάλη ήταν και η επιθυμία του για προσφορά.  

Το ΕΕΘ ως ένα πολύ μικρό δείγμα εκτίμησης προς τον εκλιπόντα θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του τα έξοδα της οποίας αποφάσισε να καλύψει εξ ολοκλήρου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις μνήμης.

Σύσσωμο το ΕΕΘ, ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Διοικητική Επιτροπή και το προσωπικό, εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Ευχόμαστε στον Άγγελο Πασαλίδη, τον δικό μας Άγγελο καλό ταξίδι….. σίγουρα έχουμε πολλά να θυμόμαστε.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.