Παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη, του Αντιδημάρχου Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρου Αρνή, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας Παναγή Λουκάτου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Τάσου Μπάση, ξεκίνησε τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στο Γήπεδο Διονύσου το Δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας για μαθητές και μαθήτριες Γ΄ Λυκείου και Αποφοίτους, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε στρατιωτικές σχολές και σχολές Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Στο Γήπεδο του Διονύσου εκτός από τους Γυμναστές και Γυμνάστριες του Δήμου προσήλθαν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, στους οποίους ο Δήμαρχος και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να  εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν.

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο, https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.


Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται στο Γήπεδο Διονύσου (Τοποθεσία στον χάρτη  rb.gy/1tsx2a ) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ.

Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/a9vw13 ).

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική γνωμάτευση υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή της Γενικής Ιατρικής (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο self test.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου απευθύνονται θερμές ευχαριστίες προς τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Καθηγητή Γυμναστικής Ακαδημίας κ.Βασίλη Κοκμοτό, ο οποίος μετά από σχετικό αίτημα των αρμόδιων Αντιδημάρχων δέχθηκε να συνεισφέρει στο πρόγραμμα λόγω της πολυετούς εμπειρίας του στις Στρατιωτικές Σχολές.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.