Μετά από απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, τα φετινά ΔΙΟΝΥΣΙΑ που διοργανώνει ο Δήμος, από 29/8 έως και 13/9, είναι αφιερωμένα στην ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας του Δήμου μας (Αγίου Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Άνοιξης καθώς και των Ναυτοπροσκόπων Διονύσου).

Καλούμε λοιπόν όλους τους δημότες μας, στο πλαίσιο της προσέλευσής τους στις εκδηλώσεις, να καταβάλλουν όποιο ποσό επιθυμούν υπέρ των 6 εθελοντικών κλιμακίων, σε ειδικά σημεία που θα υπάρχουν στους χώρους που θα πραγματοποιούνται τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ. Η συγκέντρωση και απόδοση προς τα κλιμάκια του ποσού που θα συγκεντρωθεί, τελεί υπό την αιγίδα Διαπαραταξιακής Επιτροπής με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Παναγή Λουκάτο.

Ο Δήμος Διονύσου σας προσκαλεί στα «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021», ένα μοναδικό πολιτιστικό και ψυχαγωγικό υπερθέαμα που αναμένεται να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα και το οποίο περιλαμβάνει μεγάλες συναυλίες και μουσικές παραστάσεις αγαπημένων καλλιτεχνών (Μάριος Φραγκούλης, Γιώτα Νέγκα, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Υδραίος, Κωνσταντίνα, Μαρία Σουλτάτου, Όλγα Βενέτη, Γεώργιος Βούκανος), Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής (το 14ο κατά σειρά, με 9 παραστάσεις θεατρικών ομάδων των Δήμων Διονύσου, Περιστερίου, Αγίας Παρασκευής, Νίκαιας-Ρέντη, Μοσχάτου-Ταύρου και Αγίου Δημητρίου), παιδική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, θεατρικό δρώμενο για το 1821 του Προγράμματος Θεατρικής Επιμόρφωσης της «Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου» και διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση, με συναυλία παραδοσιακής μουσικής και μουσικοχορευτική παράσταση.

Το Φεστιβάλ εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει ο Δήμος, με τη συνδρομή της Συμβούλου Πολιτισμού και διακεκριμένης ηθοποιού κ.Πέμης Ζούνη, θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2020 στον «Παλιό Σταθμό Τρένου» στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου καθώς και στο χώρο του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, σύμφωνα με την κεντρική αφίσα και τα επί μέρους αναλυτικά προγράμματα που επισυνάπτονται.

Δύο από τις εκδηλώσεις (η μουσική παράσταση του Γεώργιου Βούκανου και η συναυλία με την Όλγα Βενέτη) πραγματοποιούνται με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, την οποία ευχαριστεί ιδιαίτερα ο Δήμος Διονύσου, ενώ το διήμερο παραδοσιακών εκδηλώσεων υλοποιείται με συνδιοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Χορεύρεσις».

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων, και επιτρέπονται μόνο καθήμενοι θεατές. Η διάθεση δωρεάν Δελτίων Εισόδου θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://dionysiafest.gr/  από τη Δευτέρα 9/8 και μέχρι την εξάντλησή τους.

Ειδικά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, η είσοδος των θεατών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατεθούν από το Κέντρο Πολιτισμού "Χορεύρεσις" και για περιορισμένο αριθμό καθήμενων. Πληροφορίες/Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα 210 8140327 – 6974 644474 και στο email chorevresis@gmail.com.

Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και να επιδεικνύουν το Δωρεάν Δελτίο Εισόδου. Επίσης θα πρέπει να φορούν μάσκα και να παραμένουν στις θέσεις τους καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Ο Δήμος από την πλευρά του θα λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 στο πλαίσιο της πανδημίας (θερμομέτρηση, παροχή αντισηπτικών κλπ). 

Ο Δήμος Διονύσου γιορτάζει το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του Φθινοπώρου, με ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης προσκαλεί τους δημότες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2021, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.