Με τον Πρωθυπουργό και Βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών   Κυριάκο Μητσοτάκη, τον  Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, το Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και το βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδο συναντήθηκαν, οι κ.κ. Ανδρέας Παχατουρίδης Δήμαρχος Περιστερίου, Λάμπρος Μίχος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Σταύρος Τσίρμπας Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, Βαγγέλης Ντηνιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Στέφανος Βλάχος Δήμαρχος Πετρούπολης, Γιάννης Γκίκας Δήμαρχος Αιγάλεω και Νικόλαος Ζενέτος Δήμαρχος Ιλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκαν αναλυτικά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Δήμος ξεχωριστά, όπως αυτά του δικτύου ύδρευσης, των έργων οδοποιίας, της υπογειοποίησης των καλωδίων μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης, του τομέα Υγείας, της διασύνδεσης των περιοχών με το Μετρό.  

Μεγάλη έμφαση δόθηκε επίσης κυρίως στα ζητήματα παραβατικότητας που "μαστίζουν" τις περιοχές και συμφωνήθηκε ότι απαιτείται καλύτερος συντονισμός μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης έγινε μία εκτενής συζήτηση σχετικά με τις αντιπλημμυρικές εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν προκειμένου να αποτραπούν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων αλλά και για την πορεία ένταξης έργων που αφορούν στους Δήμους στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Τέλος ο πρωθυπουργός, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συμβάλει ώστε να δοθούν ουσιαστικές λύσεις. 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.