Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Γηπέδου του ΣΕΦ και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, η οποία έχει ως εξής: 

 

«Αξιότιμοι κύριοι ,

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι με ευθύνη της επιτροπής γηπέδου, τα προβλήματα μεταξύ των σωματείων που προπονούνται στο Σ.Ε.Φ.  συνεχίζονται για δεύτερη σεζόν.

Δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες γίνονται από μεριάς μας, τόσο για τη σωστή λειτουργία του γηπέδου όσο και για την εν γένει εικόνα του, πέφτουν στο κενό, λόγω της (λανθασμένης) εντύπωσης κάποιων - ευτυχώς λίγων - πως το γήπεδο τους ανήκει.

Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, που πήραμε την πρωτοβουλία να αναλάβουμε το συγκεκριμένο γήπεδο, ότι θα το διαθέσουμε σε ΟΛΑ τα Πειραϊκά Σωματεία. Επίσης μετά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου στα Καμίνια το 2015-2016 και πρόσφατα με την ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Διονυσίου, θα έχουμε και τέταρτο γήπεδο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι το γήπεδο του ΣΕΦ δεν ενοικιάστηκε από τον Ο.Π.Α.Ν. για λίγους, αλλά για όλους, ότι ο Πειραιάς διαθέτει τρία (3) γήπεδα συνολικά, στα οποία όλοι έχουν δικαίωμα να προπονούνται και το σημαντικότερο από όλα, κανένας δεν μπορεί να εκβιάσει και να απειλήσει εμένα προσωπικά ούτε κάποιον άλλο μέλος του Ο.Π.Α.Ν. ή του Δήμου. Οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, πέραν ότι σας διαβεβαιώνω προσωπικά πως θα παραμείνει “προσπάθεια”, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά και τις θεσμικές, προκειμένου όσοι το πράττουν να εκτίθενται δημόσια, αλλά και να περιθωριοποιούνται άμεσα. Τέτοιες πρακτικές, δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, δεν χωρούν στη σύγχρονη κοινωνία μας.

Για τους παραπάνω λόγους παραμένοντας συνεπείς στα όσα συμφωνήθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο (2)  χρόνια στο δημαρχείο, με την συμμετοχή του Δημάρχου Πειραιά, του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν., του Πρόεδρου της Ε.Π.Σ.Π. και όλων των σωματείων που προπονούνταν τότε στο ΣΕΦ, προτείνουμε τα εξής:

1. άμεση συνάντηση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π μεταξύ Ο.Π.Α.Ν., Ένωσης και σωματείων,

2. να αναλάβει η Ε.Π.Σ.Π, τα μέλη της οποίας εξελέγησαν πρόσφατα από τα σωματεία του Πειραιά, διεξάγει τα πρωταθλήματα και έχει πλήρη γνώση όλων των παραμέτρων για τις ανάγκες των σωματείων, τη διαχείριση του προγράμματος και των φιλικών αγώνων,

3. η Ε.Π.Σ.Π να είναι η μόνη αρμόδια για να συνεργάζεται, να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τα σωματεία.

Όσον αφορά στη συντήρηση, στη φύλαξη και στην επιστασία του γηπέδου αυτά παραμένουν στον Ο.Π.Α.Ν..

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.,

Ιωσήφ Βουράκης».

 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.