Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Ζωγραφικής Παιδικής Δημιουργίας, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 στο ιστορικό κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου (Γ. Παπαβασιλείου, 34), όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των παιδικών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».


Η έκθεση θα εγκαινιαστεί με μια μικρή γιορτή, όπου τα παιδιά των τμημάτων θα στολίσουν το Πολιτιστικό Κέντρο με τις δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει και παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν, νέες γιγάντιες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές!


Κατά τη διάρκεια των εορτών θα εμπλουτίζεται, με ακόμη περισσότερες δημιουργίες που θα ζωγραφιστούν και θα κατασκευαστούν από τα παιδικά τμήματα ζωγραφικής.


Τις πρωινές ώρες, θα λειτουργεί επίσης εργαστήριο δημιουργικής κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών από άχρηστα και ανακυκλώσιμα υλικά, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε σχολικά τμήματα.


Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις καθημερινές 10.00 - 12.00 μ. και 18.00 - 19.30.

Στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας, με τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου. Η είσοδος στους κλειστούς χώρους επιτρέπεται μόνο σε πρόσωπα που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, μετά την επίδειξη και ταυτοποίηση του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Οι ανήλικοι από́ τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Σας περιμένουμε!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.