Ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης και η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  συγχαίρουν τον κ. Γιώργο Καρανίκα για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), λαμβάνοντας μάλιστα το 75% των ψήφων.

Για το ΕΕΘ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η εκλογή της κ. Φανής Μπλιούμη, προέδρου του τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ.

Η κ. Μπλιούμη είναι η πρώτη γυναίκα μέλος της διοίκησης του ΕΕΘ, αλλά και από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα που καταφέρνει να εκλεγεί στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, στοιχείο που κάνει την επιτυχία της ακόμη μεγαλύτερη. 

Η κ. Φανή Μπλιούμη ευχαριστεί τους συναδέλφους της εμπόρους και επιχειρηματίες που την εμπιστεύθηκαν και δηλώνει «και από αυτή τη θέση ευθύνης θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πάντα, να λειτουργώ και να αγωνίζομαι για το συμφέρον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και για τα δικαιώματα της γυναίκας επαγγελματία και την βελτίωση της θέσης της στο επιχειρείν».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΕΘ τόνισε «πάγια τακτική του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους εμπορικούς συλλόγους της πόλης, στηρίζοντας τις δράσεις και το έργο τους».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.