«Με τιμώρησε – Φοβάμαι, βλέπω εφιάλτες»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρικιαστική υπόθεση στην Κυψέλη. Θύμα κακοποίησης είχε πέσει και το κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα έστελνε με μακρυμάνικα τη μικρή Ιωάννα στο σχολείο για να μη φαίνονται τα σημάδια του ξυλοδαρμού. Από τον εφιάλτη που βίωνε κατάφεραν να τη σώσουν οι καθηγητές της.

Το δικό της δράμα βίωνε καθημερινά στο διαμέρισμα – «κολαστήριο» και η 10χρονη τότε Ιωάννα, η μεγάλη αδερφή του άτυχου Ανδρέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κοριτσάκι κακοποιούσαν ακόμα και για ασήμαντες αφορμές.

Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου της Ιωάννας ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν τον εφιάλτη της. Το κοριτσάκι επί τρείς συνεχόμενες ημέρες, 14, 15 και 16 Μαΐου του 2018 απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σχολείο. Ο διευθυντής του σχολείου ανησύχησε και ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 17 Μαΐου του 2018 και μετά από τρεις μέρες απουσίας η μικρή Ιωάννα επέστρεψε στο σχολείο. Εκείνη τη μέρα η μητέρα της την είχε ντύσει με μακρυμάνικο προφανώς για να κρύψει τα σημάδια της κακοποίησης. Ωστόσο, αυτό κίνησε τις υποψίες των εκπαιδευτικών.

«Με τιμώρησε – Φοβάμαι, βλέπω εφιάλτες» είπε η Ιωάννα στους δασκάλους της

Από εκείνη την ημέρα η μικρή Ιωάννα απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα – «κολαστήριο». Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας κατάφεραν και την «ξεκλείδωσαν» και έτσι τους εκμυστηρεύτηκε όλη την κόλαση που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της και δολοφόνου του αδελφού της.

«Δέχομαι πολλές τιμωρίες  από τον Μ… Φοβάμαι. Βλέπω εφιάλτες. Δεν θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Ο μπαμπάς όσο ήταν μαζί μας χτυπούσε τη μαμά. Φοβάμαι και τον μπαμπά» είχε πει το κοριτσάκι.

Με γρήγορες διαδικασίες η μικρή Ιωάννα δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Έτσι δεν είχε την τραγική μοίρα του μικρού αδελφού της.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.