Xάρης Ρώμας: ‘’Ελάτε να κάνουμε το Χαλάνδρι ένα Δήμο πρότυπο για όλη την Ελλάδα – Όλοι μαζί θα φτάσουμε το Χαλάνδρι στη κορυφή, όλοι μαζί θα φτάσουμε το Χαλάνδρι στην υπέρβαση, όλοι μαζί θα φτάσουμε το ΧΑΛΑΝΔΡΙ στο ΦΩΣ’’


Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Χαλανδρίου ανακοίνωσε ο Χάρης Ρώμας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι. Ο Χάρης Ρώμας κάλεσε τους συνδημότες του να προχωρήσουνε μαζί για να οδηγήσουν το Χαλάνδρι στο Φως, ένα Χαλάνδρι πρότυπο Δήμο για όλη τη χώρα με λύσεις ουσίας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα το Χαλάνδρι και κύριο στόχο την καθημερινότητα των πολιτών που ζουν στο Χαλάνδρι.



Ο Χάρης Ρώμας τόνισε πως το πρόγραμμα είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί στο επόμενο διάστημα αναλυτικά με λύσεις ουσίας όπου θα ξεκινήσουν από την πρώτη κι ολας ημέρα, με προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και όχι με λόγια του αέρα.


’Περήφανοι για το Χαλάνδρι μας ελάτε να σηκώσουμε ανάστημα και να οδηγήσουμε το Χαλάνδρι μας στο ΦΩΣ που μας αξίζει, θέλω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί η προσπάθεια θέλω να είναι ομαδική, σας θέλω όλους και όλες δίπλα μου. Πρέπει να προσπαθούμε όλοι μαζί για τον κοινό μας σκοπό το Χαλάνδρι του αύριο, το Χαλάνδρι του μέλλοντος μας’’.


Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : Πατούλης Γιώργος – Περιφερειάρχης Αττικής, Κεφαλογιάννη Λουκία – Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Δημόπουλος Γεώργιος – Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής, Κουρή Μαίρη – Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Αττικής, Κεχρής Ιωάννης – Αντιπεριφερειάρχης Θεμάτων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Σελίμης Γιάννης – Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής, Κουτσογιαννόπουλος Θοδωρής – Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος σε Θέματα Τουρισμού, Ευσταθόπουλος Σπύρος – Περιφερειακός Σύμβουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.