Βασίλης Κόκκαλης: Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος Βασίλειος Κόκκαλης, επανέρχεται σήμερα με νεότερη δήλωση για το θέμα της εμπλοκής του ονόματος του, στην υπόθεση του Κολωνού. Την ίδια στιγμή  η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Ντούσκα που φέρεται να υπογράφει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το αρνείται και υποστηρίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με το άρθρο αυτό.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του σημειώνει:  

Τους συκοφάντες μου, θα τους πάω ως το τέλος

Η δημόσια τοποθέτηση για το στημένο δημοσίευμα εφημερίδας, της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Ντούσκα, αποδεικνύει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για τη συκοφάντηση της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά με το ψευδέστατο, χυδαίο και βαναύσως συκοφαντικό δημοσίευμα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα και στο διαδίκτυο, την 13.10.2022, με το οποίο ταυτοποιείται το πρόσωπό μου με το θλιβερό έγκλημα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και διερευνάται απ΄ την δικαιοσύνη, εδήλωσα και ρητά, ότι:

Ουδεμία σχέση, συμμετοχή ή άλλης μορφής ενέργειά μου, αφορά στο υπόψη θλιβερό έγκλημα, το οποίο και απερίφραστα, προσδιόρισα ως «ειδεχθέστατο» και ότι αυθημερόν, κατέθεσα μήνυσή μου σε βάρος των συκοφαντών μου δημοσιογράφων, για το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφημήσεώς μου, ότι απηύθυνα σε αυτούς και στην ιδιοκτήτρια εταιρία του υπόψη εντύπου και ιστοτόπου, εξώδικη διαμαρτυρία μου, και ότι θα ακολουθήσει και η άσκηση αγωγής αποζημιώσεώς μου σε βάρος τους, για την βαρύτατη προσβολή της τιμής και υπολήψεώς μου.

Λίγες, μόνο, ώρες μετά την ρητή αυτή δήλωσή μου, και -πάντως- πολύ χρόνο μετά την έκδοση και κυκλοφορία του εβδομαδιαίου αυτού εντύπου και της σχετικής ανάρτησης στο διαδίκτυο, η εκ των μηνυθέντων δημοσιογράφος και αναφερόμενη ως συντάκτρια του ψευδεστάτου, χυδαίου και βαναύσως συκοφαντικού δημοσιεύματος, ανήρτησε σε λογαριασμό της, στο facebook, την ακόλουθη «καταγγελία της» :

«Τελικά όσα χρόνια κι αν είσαι σε μια δουλειά πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχεις ζήσει. Για εμένα σήμερα μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να δω την πολύ άσχημη όψη αυτού του νομίσματος, καθώς πληροφορήθηκα ότι κυκλοφορεί ένα άρθρο που δήθεν έχει συνταχθεί και υπογραφεί από εμένα το οποίο αναφέρει αντιπεριφερειάρχη της Αττικής ως εμπλεκόμενο στην πολύ ευαίσθητη υπόθεση του φερόμενου παιδεραστή του Κολωνού.

Δηλώνω κατηγορηματικά και σε κάθε τόνο ότι ουδεμία σχέση έχω με οποιοδήποτε τέτοιο άρθρο και ότι το όνομά μου έχει χρησιμοποιηθεί για λόγους άγνωστους σε εμένα και για σκοπούς προφανώς άσχετους με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Από μέρους μου έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την ταυτοποίηση και τον καταλογισμό ευθυνών στους υπαίτιους.».

Καθίσταται φανερό ότι, όταν η ίδια η αναφερόμενη ως συντάκτρια του επαίσχυντου αυτού δημοσιεύματος, καταγγέλλει ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά της, για να στηριχθεί ένα ψευδέστατο, ανυπόστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα σε βάρος μου, αιρετού Αντιπεριφερειάρχη Αττικής και, κυρίως, πατέρα και οικογενειάρχη, δηλώνω και επίσης ρητά, ότι θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα που παρέχει ο νόμος σε βάρος των συκοφαντών μου και κάθε άλλου υπαιτίου.

Ο εκδότης του εβδομαδιαίου αυτού εντύπου και του site και κάθε άλλος υπαίτιος, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, οφείλουν όμως και αμέσως, να μου γνωρίσουν, ποιός ή ποιοί και για ποιο λόγο, συμμετείχαν στην παράνομη και κατάπτυστη αυτή ενέργεια σε βάρος μου.

Ακολουθεί η ανάρτηση της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Ντούσκα που υποστηρίζει ότι δεν έχει υπογράψει το συγκεκριμένο κείμενο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.