Τεράστια νίκη πήρε η Μπενφίκα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1), ούσα πλέον μόνη στην κορυφή του ομίλου ενώ η Γιουβέντους έκανε το «2x2» στην Ευρώπη, κόντρα στη Σεβίλλη (2-0). Δείτε όλα τα αποτελέσματα.


Οι «αετοί της Λισαβόνας», παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μία τεράστια νίκη στο «Βιθέντε Καλντερόν», ανεβαίνοντας μόνοι στην πρώτη θέση του ομίλου.
Όσον αφορά τον 1ο όμιλο, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισαν με νίκες, απέναντι σε Μάλμε (2-0, εκτός) και Σαχτάρ (3-0, εκτός) αντίστοιχα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 500+1 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα, ισοφαρίζοντας τα αντίστοιχα του Ραούλ στη «βασίλισσα»!
Στον 2ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε αλλά τελικώς κατάφερε να επικρατήσει της Βόλφσμπουργκ στο «Ολντ Τράφορντ» (2-1) και να πάρει την πρώτη της νίκη στους ομίλους. Στο άλλο ματς, η Αϊντχόφεν βρέθηκε να χάνει 3-0 στο ημίχρονο, πάλεψε αλλά τελικώς δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα στη Ρωσία, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-2).
Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους συνέχισε την καλή της πορεία στην Ευρώπη, αντιστρόφως ανάλογη με εκείνη στην Ιταλία, επικρατώντας 2-0 στο Τορίνο της Σεβίλλης, την ώρα που η Σίτι έκανε την ανατροπή κι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Γκλάντμπαχ (2-1).
Αναλυτικά οι όμιλοι και τα αποτελέσματά τους (πατώντας στο λεπτό προς λεπτό, μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ των αναμετρήσεων):
1ος Όμιλος
Μάλμε-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
Σαχτάρ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-3
Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 6
2. Παρί Σεν Ζερμέν 6
3. Μάλμε 0
4. Σαχτάρ 0
2ος Όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αϊντχόφεν 3-2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βόλφσμπουργκ 2-1
Βαθμολογία
1. Αϊντχόφεν 3
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3
4. Βόλφσμπουργκ 3
3ος Όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπενφίκα 1-2
Αστάνα-Γαλατάσαραϊ 2-2
Βαθμολογία
1. Μπενφίκα 6
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3
3. Γαλατάσαραϊ 1
4. Αστάνα 1
4ος Όμιλος
Γιουβέντους-Σεβίλλη 2-0
Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Βαθμολογία
1. Γιουβέντους 6
2. Σεβίλλη 3
3. Μάντσεστερ Σίτι 3
4. Γκλάντμπαχ 0

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.