"Δεν σηκώνω μπαϊράκι, πάω σπίτι μου"


Σαν «βόμβα» έπεσε την εβδομάδα που μας πέρασε η παραίτηση του άλλοτε στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Μάλιστα, η απόφαση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου να εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή και τον κολλητό του φίλο Αλέξη Τσίπρα συζητήθηκε πολύ, με τα δημοσιεύματα σχετικά με το παρασκήνιο της αποχώρησης του, να δίνουν και να παίρνουν.

Ο ίδιος ο κ.Σακελλαρίδης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» είπε ότι πρόθεση του δεν ήταν να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να συνεχίσει να έχει συνειδησιακό  πρόβλημα.

«Δεν έχω καμία αντιδικία με την κυβέρνηση, ούτε σηκώνω μπαϊράκι.Πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σακελλαρίδης, αφήνοντας αιχμές για πρώην συναδέλφους που κρύβονται στο WC για να μην ψηφίσουν μέτρα!

«Θα μπορούσα να συνεχίσω να βρίσκομαι στην Βουλή, παίρνοντας τον ωραίο μισθό μου αλλά θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανέντιμο. Ούτε θα μπορούσα να κρύβομαι στις τουαλέτες ή στους διαδρόμους της Βουλής –όπως έχουν κάνει άλλοι –για να μην ψηφίσω. Όλο το τελευταίο διάστημα αισθανόμουν πιεσμένος και έτσι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος» κατέληξε ο ίδιος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.