Αντικείμενο που μοιάζει με ζώνη με εκρηκτικά ανακαλύφθηκε το απόγευμα στο προάστιο του Παρισιού Montrouge σε ένα κάδο απορριμάτων.



Επιβεβαιώνουν πηγές της γαλλικής αστυνομίας ότι βρέθηκε αντικείμενο που μοιάζει με ζώνη με εκρηκτικά σε κάδο απορριμάτων στο προάστιο του Παρισιού Montrouge, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Την είδηση μετέδωσε αρχικά το γαλλικό FranceInfo, επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας. 

Όπως μεταδίδει το Breaking News, η αστυνομία αναμένεται να αναλύσει τη ζώνη προκειμένου να διαπιστώσει εάν παρουσιάζει ομοιότητες με εκείνη που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Breaking News, το κινητό του ασύλληπτου ακόμη τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε επίσης βρεθεί στην περιοχή φέρεται να βρέθηκε γιλέκο με εκρηκτικά. 

Εν τω μεταξύ, προβληματισμό δημιουργεί στις γαλλικές αρχές το γεγονός ότι στο κρησφύγετο των τρομοκρατών που εισέβαλε η αστυνομία στο Σεν Ντενί δεν βρέθηκε βαρύς οπλισμός όπως καλάσνικοφ.

Όπως μετέδωσε το RTL αλλά και η Parisien, επικαλούμενη πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας, η αστυνομία βρήκε μόλις ένα όπλο, ένα αυτόματο πιστόλι των 9μμ.

Όπως αναφέρει η Parisien, το γεγονός δημιουργεί σειρά αναπάντητων ερωτημάτων, καθώς ανέμεναν να βρουν ισχυρό οπλισμό στο διαμέρισμα. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.