Την συνέλαβαν μαζί με την μητέρα της, και της απαγορεύτηκε η έξοδός της από την χώρα..


Πταίσμα για τα ελληνικά δεδομένα σας λέμε... Και τι έγινε που ξέχασε να δηλώσει μερικά εκατομμύρια; Εδώ άλλοι και άλλοι το κάνουν εδώ και χρόνια και την γλιτώνουν..
Ο λόγος για το 30χρονο μοντέλο Bar Rafaeli η οποία συνελήφθη μαζί με την μητέρα του Zipora με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Όπως αναφέρει η Jerusalem Post μετά από πολύωρη κράτηση, το BBC κάνει λόγο για 12ωρη ανάκριση, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ελεύθερη αφέθηκε και η μητέρα της Zipora η οποία αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.
Δείτε τη στο instagram
Oι Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι τους και μετά από έρευνα συνέλαβαν τις δυο γυναίκες. Ο ακριβής λόγος;
Κατηγορείται ότι έλαβε το ποσό των 256.000 δολαρίων σε μορφή υπερπολυτελών διαμερισμάτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της καθώς και δύο αυτοκίνητα, ένα Range Rover και ένα Lexus. Tα αυτοκίνητα τα έλαβε ως αντάλλαγμα για να φωτογραφηθεί σε αυτά αλλά ποτέ δεν τα δήλωσε στην εφορία.
Απλά δήλωνε κάτοικος εξωτερικού, ενώ ζούσε στο Τελ Αβίβ ..
Δείτε τη και στο facebook
Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στο τμήμα για ανάκριση και τελικώς αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση και τους απαγόρευσαν να φύγουν από το Ισραήλ για 180 μέρες.
Στα διεθνή Μέσα η είδηση της σύλληψης του μοντέλου έχει γίνει πρώτο θέμα ενώ πολλά ειδησιογραφικά site κάνουν λόγο για την πιο όμορφη φοροφυγά του κόσμου.
Τέλος σύμφωνα τον Guardian η περιουσία της Refaeli, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Adi Ezra στο Ισραήλ, ανέρχεται στα $20 εκατομμύρια.
Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη.. καμία σχεση με την Ελλάδα!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.