ΤΙ υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στους "ερυθρόλευκους" για την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στον Παναθηναϊκό!


Μπορεί να ακούγεται λίγο... ανορθόδοξο (και ίσως να είναι!) που υπάρχει πληροφόρηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τις κινήσεις του Νικόλα Πατέρα, όσον αφορά την πιθανή ενασχόλησή του με το "τριφύλλι", αλλά από τη στιγμή που μάθαμε κάτι από έγκυρα πρόσωπα, το μεταφέρουμε...

Γιατί σε τυχαία συνάντηση που βρέθηκε ο Σκύλος, με ανθρώπους που βρίσκονται πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ακούσαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Ότι ο Πατέρας δεν σκοπεύει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον άμεσα!

Ο λόγος; Γιατί αυτή την περίοδο στην ομάδα υπάρχει το ίδιο κλίμα με εκείνο που τον ανάγκασε να παραιτηθεί, πριν από μερικά χρόνια.

Δεν υπάρχει δηλαδή η ενότητα που θέλει στην ομάδα και κυρίως το δέσιμο μεταξύ ομάδας - οπαδών!

Και η αλήθεια είναι πως επί των ημερών του, σε αυτό το κομμάτι, η κατάσταση ήταν εξαιρετική...

Για αυτό και όπως μάθαμε από το Λιμάνι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για θέση του Ολυμπιακού που στο κάτω - κάτω δεν ασχολείται με τέτοια θέματα, ο Πατέρας με το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο, δεν πρόκειται να επιστρέψει!

Αν η συσπείρωση των οπαδών ήταν όπως το πρώτο διάστημα που είχε αναλάβει ο Αλαφούζος, η κατάσταση θα ήταν σίγουρα διαφορετικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και χωρίς να σημαίνει ότι ο Σκύλος συμφωνεί απόλυτα με τη συγκεκριμένη πληροφορία, αυτή η κουβέντα έγινε από ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό.

Και, όπως και να το κάνουμε, έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.