Ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου. Στο τζιπ επέβαιναν δύο γυναίκες και ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.


Tραγικό τροχαίο με θύμα τον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα ανατράπηκε.

Το δυστύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 18 στο ύψος του Ελληνικού στην Ιασωνίδου. Το τζιπ Mercendes που οδηγούσε ο τραγουδιστής βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε προσκρούοντας με σφοδρότητα στα σίδερα της νησίδας που φαίνεται ότι και τον σκότωσαν. Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μια ώρα για να τον απεγκλωβίσουν. Ηδη ενημερώθηκαν οι γονείς του οι οποίοι και αναγνώρισαν τη σορό.





Οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο τζιπ μετά τις πρώτες βοήθειες στο Ασκληπιείο Βούλας μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής.  Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.