Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ για αποκλεισμό των μελών της οικογένειάς του από υπουργικά και πολιτειακά αξιώματα, είχαν σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη.
Όταν έφτασε στην εκδήλωση στην Αρχαιολογική Εταιρεία, για την υλοποίηση της τελευταίας επιθυμίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη αγκάλιασε και φίλησε σταυρωτά όλα τα αδέρφια της, με τα φλας να ανάβουν, όταν έφτασε η σειρά του εναγκαλισμού με τον πρόεδρο της ΝΔ. Μάλιστα, έβγαλαν και κοινή φωτογραφία, ενώ κάθισαν σε διπλανά καθίσματα, με τους δύο μάλιστα προς το τέλος της παρουσίασης να συζητούν ψιθυριστά για μερικά λεπτά.
Η κ. Μπακογιάννη ανάρτησε μάλιστα στο Twitter μία φωτογραφία από την εκδήλωση, δίπλα στον κ. Μητσοτάκη. Είναι, συνεπώς, σαφές πως μπορεί να ήταν μια αμιγώς οικογενειακή στιγμή, πλην όμως το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπεται από την κοινή παρουσία των δύο στην εκδήλωση έχει τη δική του σημασία σε αυτή τη συγκυρία.

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» για τη δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων της Κρήτης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.