Με την γνωστή του ειρωνική διάθεση εμφανίστηκε στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετούμενος στη συζήτηση στην Ολομέλεια για την χρήση του συστήματος δορυφόρων HELLAS SAT.
Η τοποθέτησή του βέβαια, δεν είχε σχέση με τους δορυφόρους, αλλά με την επικαιρότητα και συγκεκριμένα με τους πλειστηριασμούς, το καθεστώς των απεργιών και την πώληση μονάδων της ΔΕΗ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Εγώ, το πρωί ξύπνησα με μεγάλη χαρά. Ερχόμουν και δεν κρατιόμουν να ψηφίσω την τροπολογία. Έκανα λάθος όμως που γράφτηκα στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, γιατί ήθελα το 50 συν 1 για τις απεργίες. Δεν ήξερα ότι έκανα λάθος. Αν ήθελα να καταργηθούν οι απεργίες στην Ελλάδα έπρεπε να γραφτώ στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Πόσο ξεφτίλες είστε; Όπως το λέω! Φέρνετε νομοσχέδιο 50+1 για τις απεργίες; Αν έλεγα στη Βουλή, σε σένα Νίκο Παππά, πριν από 3 χρόνια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα στέλνει τα ΜΑΤ στα ειρηνοδικεία, να δέρνει τους πρώην συντρόφους του, να τους ψεκάζει με χημικά για να μπορούν να γίνουν οι πλειστηριασμοί, θα με πίστευε κανείς;» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν εφείσθη χαρακτηρισμών αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας για «ανθρωπάκια και ξεφτίλες που πάνε στις περιοχές που πουλιούνται οι μονάδες της ΔΕΗ και ενώ είναι πρώτοι στις διαδηλώσεις, μετά τα ψηφίζουν όλα στη Βουλή».