Κρίσιμα θέματα αρμοδιοτήτων του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), που εστιάζουν στην ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος στις υποδομές και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών των περιοχών Πειραιά και δυτικής Αθήνας, τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων, στη συνάντηση του προέδρου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας  και βουλευτή Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ Δημήτρη Βίτσα.
Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ ενημέρωσε διεξοδικά τον Υπουργό για ζητήματα που συνδέονται με την βιώσιμη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα, παρουσίασε αναλυτικά τα σχέδια ανάπτυξης του Συνδέσμου, όπως ομόφωνα αποφασίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο, και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματοποίησή τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο έργο "Αποκατάσταση της Δ ΦΑΣΗΣ του ΧΑΔΑ Σχιστού" και στις δυσκολίες που παρουσίαζονται για την υλοποίηση και συγκεκριμένα στις χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες αδειοδοτήσεων και κυρίως στην έλλειψη συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων φορέων.
Από την μεριά του ο Υπουργός Δημήτρης Βίτσας τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη σημασία στην βιώσιμη ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας και ότι θα συμβάλλει και ο ίδιος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.