Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το 3ο Συνέδριο της παράταξης μας ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ του Γιάννη Κωνσταντάτου, Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11η Μαρτίου στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ του Δήμου.
Και τούτο διότι, η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ είναι η μοναδική παράταξη του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης και από τις λίγες της Τ.Α. που με δημοκρατικότατο τρόπο και σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού της διεξαγάγει τακτικά Συνέδρια, που είναι μάλιστα ανοιχτά στην κοινωνία, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ενίσχυση της συμμετοχικής δημοκρατίας με ένα ενεργό υποκείμενο πολιτών, που παρεμβαίνει και αποφασίζει για την κοινωνική, οικονομική και πολιτική - αυτοδιοικητική ζωή της πόλης.
Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ δημιουργήθηκε το 2014 από τη συνένωση τριών παρατάξεων του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης, ένα μοναδικό γεγονός στα χρονικά της Τ.Α., από το οποίο προέκυψε ένα πρωτοπόρο αυτοδιοικητικό κίνημα, που ανέτρεψε τα κατεστημένα του Δήμου προς όφελος του λαού, αποκτώντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του, που στην πορεία εδραιώθηκε και μεγεθύνθηκε ακόμη περισσότερο από το σημαντικότατο έργο που παρήγαγε μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς δράσης της, ως μια δυναμική και λίαν παραγωγική Δημοτική Αρχή, αφιερωμένη "ψυχή τε και σώματι" σε αυτό, .
Η μεγάλη ανεξάρτητη παράταξη ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ γράφει τη νέα  ιστορία της πόλης και οι πολίτες μετέχουν στη συλλογική δημιουργία και γράφουν μαζί την ιστορία αυτή.
Το 3ο Συνέδριο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, μεταξύ των άλλων, θα αναδείξει και τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του 2019, σηματοδοτώντας έτσι και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Αναφερόμενος στο Συνέδριο, ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος σημειώνει τα εξής:
«Σας περιμένουμε όλες και όλους στις 11 Μαρτίου στο 3ο Συνέδριο της μεγάλης και ανεξάρτητης Δημοτικής μας παράταξης, όπου θα συζητήσουμε το νέο μας Πρόγραμμα Εργων για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και τη νέα θητεία μας, θα διευρύνουμε την παράταξη με την εγγραφή νέων μελών και θα έχουμε την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής, από την οποία θα αναδειχθούν τα λοιπά Οργανα λειτουργίας της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.