Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" της δημοτικής Αρχής κατέθεσε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Το μέχρι πρότινος στέλεχος της παράταξής μας τιμήθηκε με την επιλογή του από τους υπόλοιπους συμβούλους της Ιτέας με τη θέση του Αντιδημάρχου έως την παραίτησή του από το εν λόγω αξίωμα στα τέλη του 2015.

Έκτοτε, τήρησε μια στάση ασαφή πάνω στα καίρια ζητήματα πολιτικής διαχείρισης που απασχόλησαν το Δήμο Δελφών και τους δημότες του. Χθες, επέλεξε να ανακοινώσει την οριστική διαφοροποίησή του από την παράταξη μας επιλέγοντας από εδώ και στο εξής το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Η παράταξή μας δε θα επιλέξει να μπει στη διαδικασία μιας άγονης προσωπικής αντιπαράθεσης, που εν πολλοίς δεν ενδιαφέρει τους δημότες και, κυρίως, δεν έχει κάτι ουσιαστικό να απαντήσει στα σοβαρά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Δελφών.

Η δημοτική Αρχή συνεχίζει συντονισμένα και αταλάντευτα το έργο της, κάτι για το οποίο έχει επιλεγεί από την πλειοψηφία των δημοτών του τόπου μας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.