Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνα ειμαστε εμεις
                                                     
Η Αθήνα και πιο συγκεκριμένα η περιοχή του Κολωνού γιόρτασαν τον Αγ.Κωνσταντίνο.
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπρούλια και μέλη της πρωτοβουλίας  τον Σύμβουλο της 4ης Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου, τον Τάκη Βουτσαρά , τον Βαγγελη Πυρινή, την Ελένη Μυλωνά, τον Σπύρο Γκόρπα και πολλούς φίλους από την γειτονιά παρευρεθησαν  στον μεθέορτο εσπερινό και στη συνέχεια στην πάνδημη λιτανεία της εικόνας στα όρια της ενορίας, με αθρόα συμμετοχή κόσμου.
 
 
 
                                                 
Συνεχίζουμε!
Το «ΒΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ » της πρωτοβουλίας  σε συνεργασία με της λαϊκές αγορές της Αθήνας και συντονιστές τον Πρόεδρο της 4ης Λαϊκής Αγοράς @Δημήτριο Λάζο και Κώστα Τσακίρη συνεχίζει γεμάτο τρόφιμα και φρούτα να κάνει στάσεις στην Κοιμήσεως Θεοτόκου(Παναγίτσα)Ν.Κόσμου και στον Αγ.Παντελεήμων Ιλισσού.
 
 
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας με Αντώνη Σαμαρά, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και νέους της πρωτοβουλίας μας παρακολούθησαν στο θέατρο Τέχνης ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ την παράσταση ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ με πρωταγωνιστή τον φοβερό και μέλος της πρωτοβουλίας μας Ρένο Χαραλαμπίδη!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που πήραν μέρος σε αυτή την πανέμορφη θεατρική παράσταση!
 
 
                                                      
Εκκίνηση 25ου ποδηλατικού γύρου Αθήνας!
 
 
                                                         
Συνεχίζουμε!
Το «ΒΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ » της πρωτοβουλίας  συνεχίζει γεμάτο ευπαθή προϊόντα το όμορφο «ταξίδι» του στην πόλη. Εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη , στους συμπολίτες  που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επιχειρηματίες που μας στηρίζουν στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία.
 
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.