Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 08:20 το πρωί της Πέμπτης, επί της οδό Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο καρφώθηκε -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- σε στάση λεωφορείου.
Νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρίσκονταν στη στάση και περίμενε το λεωφορείο, ενώ ένας ακόμη άνδρας ηλικίας 78 ετών τραυματίστηκε από την πρόσκρουση και έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, 40 ετών υπήκοος Αλβανίας, δεν μπορεί ακόμη να εξηγήσει πως έχασε τον έλεγχο του και έπεσε πάνω στη στάση του λεωφορείου, ενώ έχει μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο όπου εκτός από τις πρώτες βοήθειες θα του γίνει και έλεγχος σε αίμα και ούρα για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ. 
Στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» έχει μεταφερθεί η 9χρονη κόρη του οδηγού του Ι.Χ. αυτοκινήτου, η οποία επέβαινε στο όχημα, χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας και έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιχάλης Καρπέτας χαρακτήρισε «ανεξήγητο» το δυστύχημα καθώς, όπως είπε, «στο σημείο ο δρόμος είναι ευθεία και δεν έχει κάποια στροφή». Μαρτυρίες, που διερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ. χωρίς ακόμη να επιβεβαιώνεται ότι ισχύουν, αναφέρουν ότι άλλο όχημα ακούμπησε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος άνδρας, εκτρέποντας το απ’ την πορεία του και προκαλώντας το δυστύχημα. Εάν η πληροφορία επιβεβαιωθεί τότε ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου θα αναζητηθεί καθώς προκάλεσε το δυστύχημα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τυχόν στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.