«Πόλεμος» στο Τwitter ανάμεσα στον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Γιώργο Μαυρωτά
«Μύλος» στο Ποτάμι μετά την αιχμηρή ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού (στις 04:45 τα ξημερώματα στο Twitter) με στόχο την ηγεσία και δη τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο κατηγορεί ότι... κοιτά προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, η μεταμεσονύκτια ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού προκάλεσε και αντιδράσεις και... απαντήσεις από βουλευτή και στελέχη του κόμματος.
«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός. 

Εν συνεχεία, πήρε απάντηση και έγινε διάλογος μέσω Twitter με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος τον παρέπεμψε στο συνέδριο του Οκτωβρίου και έκανε λόγο και για έναν τρίτο δρόμο, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς. Ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι, προσωπικά, κοιτάζει προς τον χώρο του προοδευτικού κέντρου. 
Εν συνεχεία ήρθε η ανταπάντηση του κ. Ψαριανού, πάλι με tweet. Σε αυτό ο βουλευτής Β’ Αθηνών έκανε λόγο για σχέδιο προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν τον περιλαμβάνει.
Ο κ. Μαυρωτάς του απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο: «Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους» ανέφερε ο βουλευτής Αττικής για να απαντήσει ο κ.Ψαριανός ότι δεν θα είναι στο συνέδριο του κόμματος.

Εν συνεχεία δέχθηκε τα πυρά ο Γρηγόρης Ψαριανός και από μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.
Ο Γιώργος Γκαρής έγραψε «Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη».
Και ακολούθως η Ολυμπία Αναστασοπούλου ανέφερε «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε.. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.