Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης αποδεικνύει έμπρακτα ότι το καλύτερο φάρμακο στην κρίση είναι ο πολιτισμός και η αλληλεγγύη αποφάσισε, καθώς για μια ακόμη χρονιά, αντί να διοργανώσει εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας ενισχύει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Με αυτό τον τρόπο αγοράσθηκε και εφέτος ένας σημαντικός αριθμός φαρμάκων, ώστε να στηριχθούν όσοι λόγω οικονομικής αδυναμίας και ελλείψει ασφαλιστικής κάλυψης, δεν μπορούν να έχουν φαρμακευτική περίθαλψη. Τα φάρμακα παρέδωσε στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση συνοδευόμενη από τα μέλη του ΔΣ, Δέσποινα Μεντεσίδου και Γιάννα Λαζάνη και τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής Γιώργο Λαζάνη.
Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης για τη συνολική προσφορά της στην πόλη ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πρόεδρο κα Έλλη Μήτση και το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την ευγενική αυτή χειρονομία της να ενισχύσει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου για μια ακόμη χρονιά. Τέτοιες πρωτοβουλίες σε καιρούς οικονομικής κρίσης, που πλήττει πολλούς συμπολίτες μας, αξίζουν συγχαρητηρίων και αποτελούν παράδειγμα μίμησης για όλους. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να καλέσω τους πολίτες να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους εθελοντές μας, φάρμακα που δεν χρειάζονται, ακόμα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί η ημερομηνία λήξης τους να έχει κάποιο χρονικό ορίζοντα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.