Πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6' ο Λόπες εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Αραούχο πέρασε άουτ. Στο 20' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Σιμάνσκι, αφού βρήκε στον Στρουγγή βρήκε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση της Ενωσης συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Κρίστιτσιτς να πετυχαίνει το γκολ στο 64′. Στο 78′ μετά από μονομαχία με τον Οικονόμου, ο Γιακουμάκης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες δεν επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος επομένως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, μιας και είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές.

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς (71' Ούμπιδες), Ανδρούτσος (71' Βέλλιος), Νταβιώτης (75' Ντε Πο), Ενσικουλού, Γιακουμάκης

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σιμάνσκι (85' Σαμπανάντζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Λιβάια (90+1' Αλμπάνης), Αραούχο (53' Βέρντε)

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.