Αποτέλεσμα εικόνας για παναθηναικος παοκ"
Ένας Παναθηναϊκός βγαλμένος.... από τα παλιά, με όπλα του τη συγκέντρωση και το πάθος, πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-0 για την 22η αγωνιστική της Super League.


Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν ανώτερη από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και με έξυπνη διαχείριση «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ σε κομβικά σημεία, παίρνοντας έτσι ένα σπουδαίο τρίποντο που δίνει στους παίκτες του «τριφυλλιού» τόσο βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό κίνητρο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 37 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος και έπεσε από την κορυφή, αφού ο Ολυμπιακός χθες είχε πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη με σκορ 3-1. Πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει 52 βαθμούς, δύο λιγότερους δηλαδή από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μακέντα τελικά χρίστηκε σκόρερ

Ενας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στη νίκη του ΠΑΟΚ ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός έδωσε λίγο πριν από τη λήξη του α' ημιχρόνου... προσωρινή χαρά στους φίλους του «τριφυλλιού», καθώς διαπιστώθηκε μετά από εξέταση του VAR ότι είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς με το χέρι.

Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε στο 45' το πέτυχε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης. Συγκεκριμένα, στο 49' ο Ιταλός σκόραρε από τα 11 βήματα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Δώνης σε ανατροπή του Ινγκασον και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Πριν καλά καλά ο ΠΑΟΚ συνέλθει από το 1-0, ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» ξανά και κλείδωσε τη νίκη με τον Χατζηγιοβάνη.

Η άμυνα του «τριφυλλιού» γέμισε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Ινγκασον άφησε την μπάλα να σκάσει, αυτή πέρασε προς τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού ο οποίος στο τετ α τετ που ακολούθησε νίκησε τον Ζίβκοβιτς και έκανε το 2-0 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία να μειώσει στο 84' και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, ωστόσο ο Μίσιτς βρήκε απέναντί του τον Διούδη. Σημειώνεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πέτυχε γκολ στο πρωτάθλημα έπειτα από 70 συνεχείς αναμετρήσεις στις οποίες σκόραρε!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.