Αποτέλεσμα εικόνας για δημος αμπελοκηπων μενεμενης
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης λαμβάνοντας υπόψη την Κοινή Υπουργική Απόφαση 15954/8.03.2020 ΦΕΚ 726/Β΄/ 8.03.2020  «Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, της λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων και της λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)», η οποία συντάχθηκε μετά την από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας αποφάσισε:
  1. Την αναστολή λειτουργίας όλων των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων παιδιών και ενηλίκων από 9 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου 2020.
  2. Την παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων δημοτικών θεάτρων, κινηματογράφων, Βιβλιοθηκών κλπ καθώς και όλων των διοργανώσεων που αυτές φιλοξενούν έως της 
22 Μαρτίου 2020
  1. Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), που αφορά ειδικά τους χώρους συνεύρεσης  των ηλικιωμένων από 
9 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020.   
Στο διάστημα αυτό θα συνεχιστούν οι απολυμάνσεις, που ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται σταδιακά σε όλα τα σχολεία της Α΄/βάθμιας  και Β΄/βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και των κλειστών γυμναστηρίων αυτών και σε όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους.

Όλα τα έκτακτα μέτρα αποφασίστηκαν στο πλαίσιο της πρόληψης και της αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού COVID-19.  Μέχρι στιγμής κανείς κάτοικος του Δήμου μας δεν νόσησε από τον κορονοϊό. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.