Στο πλαίσιο των μέτρων, μετά το “Μένουμε Σπίτι”, ενστερνιζόμαστε το “Μένουμε Ασφαλείς” και προσθέτουμε “χωρίς η ασφάλεια να μας οδηγεί στην ενδοστρέφεια και την απομόνωση ”.

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, την επαναλειτουργία -για τους συμπολίτες μας- του χώρου της Σ & Ψ Υπηρεσίας, η οποία λαμβάνει όλες τις προφυλάξεις που χρειάζονται, ώστε να είναι κάποιος ασφαλής στον χώρο, ακολουθώντας τις συστάσεις του Δήμου Διονύσου και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας (αποστάσεις ασφαλείας, αντισηπτικά, μέτρα προφύλαξης κλπ) όπως ισχύουν και για αντίστοιχες δομές συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Η γραμμή επικοινωνίας της Υπηρεσίας (2108141751) θα συνεχίσει τη συστηματική λειτουργία της, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ., για οποιαδήποτε ερώτηση ή επείγουσα διαχείριση. Ακόμη, θα διατηρήσουμε την επικοινωνία μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υπηρεσία Δήμου Διονύσου) με καθημερινές αναρτήσεις με περιεχόμενο για παιδιά και ενήλικες.
Τέλος, παραμένει η εναλλακτική για συνεδρίες τηλεφωνικώς ή με βιντεοκλήση, μέσω εφαρμογών (π.χ. Skype), αναλόγως με την εκάστοτε περίπτωση.
Διεύθυνση Υπηρεσίας: Πλατεία Δημοκρατίας 10, Άγιος Στέφανος

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.