Στη διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση την εποχή της πανδημίας, που διοργανώνει ο βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης, θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. 
Η συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες του βόρειου τομέα Αθηνών με τίτλο «Η Βόρεια Αθήνα συζητά» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 και ώρα 21:00, σε ζωντανή αναμετάδοση στη σελίδα του Facebook του Δημήτρη Καιρίδη - Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis και μέσω του καναλιού youtube.com/c/DimitrisKairidis .

Στη συζήτηση συμμετέχουν επίσης οι δήμαρχοι: Δημήτρης Γαλάνης  (Φιλοθέης - Ψυχικού), Δήμητρα Κεχαγιά (Πεντέλης) και Στράτος Σαραούδας (Μεταμόρφωσης). Οι ομιλητές θα δεχτούν γραπτές ερωτήσεις από το κοινό. Για την υποβολή ερωτήματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στον συντονιστή της συζήτησης Δημήτρη Καιρίδη στο info@dimitriskairidis.gr ή να γράψουν την ερώτηση ως σχόλιο στο post της εκδήλωσης στο Facebook.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.